Akvarieplanter

I Brønshøj finder du Sjællands største akvariebutik med det flotteste udvalg af akvarieplanter. Vi fører både de almindelige og sjældne akvarieplanter.

Vi får nye akvarieplanter hjem 1 til 2 gange om ugen, og butikkens 200 akvarier rummer altid mindst 40 forskellige plantearter.

Der findes uendeligt mange forskellige slags akvarieplanter, og vi kan naturligvis ikke have dem alle på lager. Vi sørger dog altid for at have et varieret udvalg af akvarieplanter, og de hyppige leverancer gør, at der altid er noget nyt at komme efter. Savner du specifikke akvarieplanter, vil vi gøre vores bedste for at skaffe dem hurtigt hjem til dig. Bemærk at nogle akvarieplanter er sæsonspecifikke og derfor ikke kan skaffes på alle tidspunkter af året.

Som supplement til vores akvarieplanter har vi et bredt sortiment af bundlag, keramiske huler og krogede trærødder i forskellige størrelser. Vi fører naturlige dekorationsmaterialer, f.eks. skiferplader, lava og andre populære dekorationssten fx dragon rock, lille landskab, kalksten etc.. Derudover har vi masser af rødder; mahogni-, mangrove-, og azalearødder, kork og Terbang Leaves. Endelig kan vi tilbyde meget naturtro akvarieplanter af plast.