Udskriv

Akvarieplanter

Sjældne og populære akvarieplanter

I Brønshøj finder du Sjællands største akvariebutik med det billigste og flotteste udvalg af akvarieplanter. Vi fører både de almindelige og sjældne akvarieplanter.

Vi får nye akvarieplanter hjem 1til 2 gange om ugen, og butikkens 200 akvarier rummer altid mindst 40 forskellige plantearter. Ulige uger kommer der akvarieplanter direkte fra Singapore, og hver uge  kommer der  akvarieplanter hjem fra Holland. Desuden får vi løbende leverancer af akvarieplanter fra Tropica.

Der findes uendeligt mange forskellige slags akvarieplanter, og vi kan naturligvis ikke have dem alle på lager. Vi sørger dog altid for at have et varieret udvalg af akvarieplanter, og de hyppige leverancer gør, at der altid er noget nyt at komme efter. Savner du specifikke akvarieplanter, vil vi gøre vores bedste for at skaffe dem hurtigt hjem til dig. Bemærk at nogle akvarieplanter er sæsonspecifikke og derfor ikke kan skaffes på alle tidspunkter af året.

Foruden akvarieplanter fører vi naturligvis en masse forskellige akvariefisk samt snegle, muslinger, krebs, rejer og krabber. Uanset om du er ny eller erfaren akvarist, kan vi sammensætte en spændende kombination af akvarieplanter og -fisk til dig.

Som supplement til vores akvarieplanter har vi et bredt sortiment af bundlag, keramiske huler og krogede trærødder i forskellige størrelser. Vi fører naturlige dekorationsmaterialer, f.eks. skiferplader, lava, Kenya rock, mangroverødder, kork og Terbang Leaves. Endelig kan vi tilbyde meget naturtro akvarieplanter af plast.