Se vores flotte udvalg herVi har et meget bredt udvalg af både populære og sjældne fisk til akvarie og havebassin. Vi importerer fisk til akvarie fra bl.a. Holland, Colombia, Peru, Malawi og Tanganyika, og vi får jævnligt nye forsyninger. Vi fører mange forskellige kategorier af fisk til akvarie; ungefødende fisk, labyrintfisk, sugemaller, pansermaller, karpelaks, karpefisk, regnbuefisk, kutlinger, æglæggende tandkarper, dværg cichlider m.m.

Fra Sydamerika, Afrika og Sydøstasien får vi vildtfangede fisk til akvarie, og fra Holland, Tjekkiet og Danmark får vi opdrættede fisk til akvarie. Alle importerede fisk til akvarie bliver sat i karantæne i vores kælder. Når fiskene er akklimatiseret, og når vi har set, at de er sunde og raske, kommer de op i butikken.

Foruden fisk fører vi mange spændende snegle, muslinger, krebs, rejer og krabber til akvarie. Vi har naturligvis også et stort sortiment af vandplanter, der gør dit akvarie mere dekorativt, samtidig med at dine fisk får det sjovere.

Har du brug for et nyt akvarie til dine fisk, har vi et stort udvalg på lager fra bl.a. tyske Eheim. I vores store butik finder du også alt det udstyr og foder, du skal bruge til dit akvarie og dine fisk.  Vi forhandler belysning, pumper, varme- og kølesystemer, rengøringsartikler og meget mere. Vi har også en bred vifte af dekorative artikler til dit akvarie, der både er til glæde for dig og dine fisk; f.eks. keramiske huler, krogede trærødder, lava, mangroverødder, kork og Terbang Leaves.

Vi har 20 års erfaring med at levere fisk til akvarie og havedam, og vi kan hjælpe dig med at sammensætte en unik akvarie kombination af fisk og planter. Tjek også vores forslag til forskellige spændende sammensætninger af fisk til akvarie her.