Akvariebutik

Sjællands største akvariebutik.

Vores akvariebutik i Brønshøj rummer over 200 akvarier fyldt med spændende fisk, krebsdyr og planter. Du finder altid noget nyt og anderledes i den store akvariebutik, hvor du også får en god og grundig rådgivning.

Foruden de mest almindelige akvariefisk har vi en masse forskellige sjældne arter af ferskvandsfisk, snegle, muslinger, krebs, rejer og krabber. Vi har også et stort udvalg af vandplanter i vores akvariebutik - over 50 forskellige planter. Vi sørger altid for at præsentere et varieret udvalg af akvarieplanter.

Vores akvariebutik får hver uge nye fisk fra Singapore. Herudover får vi løbende vildtfangede fisk fra Sydamerika, Afrika og Sydøstasien. Vi modtager også opdrættede fisk fra Holland, Tjekkiet og Danmark. Vi har typisk tre forskellige arter pr. akvarium. Leder du efter et nyt akvarie, finder du naturligvis også et bredt udvalg i vores velassorterede akvariebutik.

Er du ny akvarieejer, kan vi hjælpe dig i gang med udstyret og en fiskesammensætning, der svarer til dine behov for oplevelser, og den tid du har til pasning. Nogle starter med ganske få fisk og bygger til efterhånden, mens andre fylder akvariet ud med det samme.

Søger du en fiskeart, som vi ikke har i vores akvariebutik, vil vi gøre hvad vi kan for at skaffe den hjem. Kom ind og bliv skrevet op, så kontakter vi dig, når fisken er i hus. Vi opdaterer vores lagerliste dagligt, så vi hele tiden har et godt overblik over vores arter.

Se vores åbningstider.