Fisk i haven

Spændende fisk i haven

Skal du bruge fisk i haven, er du kommet til det rette sted. Du finder et stort sortiment af græskarper, sølvkarper, guldskaller, bitterlinger, dværgmaller, signalkrebs og meget andet i vores hyggelige gårdhave.

Vi forhandler også koi karper, der er meget populære fisk i haven, fordi de er både dekorative og tamme. Koi karper, der oprindeligt stammer fra det gamle Kina, er blevet opdrættet i Japan gennem generationer.

I sommersæsonen får vi ugentligt nye forsyninger af vandplanter og fisk i haven. Du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi og se på mulighederne. Her på hjemmesiden finder du en liste over vores fisk i haven. Leder du efter bestemte arter af fisk i haven, som vi ikke har på lager, kan vi formentlig skaffe dem hjem.

Alle vores fisk i haven kommer først i karantæne - når fiskene er akklimatiseret, og vi har sikret, at de er sunde og raske, bliver de sat til salg.

Foruden fisk i haven kan vi tilbyde en bred vifte af dekorative og funktionelle vandplanter. Vores populære åkander, også kaldet nøkkeroser, skal typisk plantes i et 40-80 cm dybt havebassin. De smukke vandplanter, der har røde, hvide, gule eller lyserøde blomster, giver fisk i haven et sted at gemme sig og beskytter dem mod fiskehejren.

Hvis dine fisk i haven skal trives, kræver det, at de får de rette forhold. Hos vores erfarne personale får du god rådgivning om, hvordan du holder fisk i haven, og hvilket tilbehør der er optimalt til netop dit havebassin. Vi tilbyder gratis test af din vandkvalitet, hvis du medbringer en vandprøve (ca. ¼ liter) i en neutral frostpose.

 

Her kan du blandt andet se hvordan fiskene er opbevarede https://www.youtube.com/watch?v=ODwD6C1szrk.