Gode råd og vejledninger


Her kan du læse vores brochurer fra butikken med gode råd til dig som havebassinsejer!


Udplantning af bassinplanter: SE HER!


Ombeplantning: SE HER!

Gratis vandtest!

Undgå alger og syge fisk i havebassinet!
Hvis du tager en vandprøve (ca. 1/4 Liter) i en neutral pose (f.eks. frostpose) så tester vi dit vand!
Vi tester dit bassinvand gratis alle hverdage mellem kl 11-16:00

 

Havedam

Fisk, planter og tilbehør til din havedam.

Vi har en kæmpe gårdhave med masser af fisk der trives i havedam. Vi har bl.a. guldfisk, koi karper, stør, maller og dammuslinger. Vi er også lagerførende i et bredt udvalg af vandplanter, herunder smukke flydeplanter til havedam. Har du en havedam med en dybde på 40-80 cm, kan du plante åkander, også kaldet nøkkeroser. Vi har altid et stort udvalg af de dekorative vandplanter med røde, hvide, gule eller lyserøde blomster.

I højsæsonen får vi ugentligt nye forsyninger af fisk og planter til havedam og akvarium. Vi opdaterer vores lagerliste dagligt, så vi hele tiden har et godt overblik over vores mange fisk og planter til havedam.

Foruden fisk og planter finder du det nødvendige tilbehør, så du får mest mulig glæde af din havedam. I vores velassorterede butik har vi folie, fibertex, filterpumper, filtre, foder, springvandspumper, lava, plejemidler og meget mere til din havedam.

Når solen går ned, kan din havedam blive havens højdepunkt ved hjælp af den rette belysning. Vi er lagerførende i mange forskellige lysenheder til din havedam; fra flydende glaskugler til undervandslys og springvand med lys i forskellige farver. Moderne belysning af en havedam sker ved hjælp af LED eller solceller, så der ikke er mange omkostninger forbundet med det smukke syn. En flydende lampe med solceller er f.eks. en miljørigtig måde at skabe aftenhygge ved en havedam.

Vi har over 20 års erfaring i branchen og kan tilbyde dig masser af god rådgivning, uanset om du er ny eller erfaren indehaver af en havedam. Vi kan hjælpe dig i gang med en ny havedam og løse problemer med eksisterende bassiner i haven.

Kom ind i butikken og hør om mulighederne.