Havebassin

Det smukkeste havebassin

I vores store hyggelige gårdhave finder du masser af fisk, planter og udstyr til dit havebassin. Vi har bl.a. koi karper, stør, maller og guldfisk. Udover fisk og planter finder du alt det tilbehør, du skal bruge for at få succes med dit havebassin. Vi er lagerførende i folie, fibertex, filterpumper, filtre, foder, springvandspumper, lavasten, plejemidler og meget mere til dit havebassin.

I højsæsonen maj, juni og juli har vi over 50 forskellige planter til det dekorative havebassin, fordelt på åkander, undervandsstauder, sumpplanter og flydeplanter.

Vandplanter i et havebassin forbedrer vandkvaliteten og fiskenes trivsel. Samtidig gør de dit havebassin skønnere at skue. Flydeplanter er gode til at forhindre algevækst, idet de giver skygge og suger næringsstoffer fra vandet. De giver fiskene tryghed og beskytter dem mod fiskehejren. Vi fører bl.a. hornblad, vandhyacint, salvinia og krebseklo til havebassin.

Undervandsplanter giver ilt til et havebassin og er derfor meget vigtige for at fisk kan trives, særligt når de yngler. Blandt vores undervandsstauder til havebassin er vandstjerner, vandspir, vandrøllike, tusindblad og vandranunkel.

Vi fører også sumpplanter til kanten af dit havebassin. Du kan finde både krybende og høje, skyggegivende sumpplanter til dit havebassin, der også anbefales til åer og vandfald, hvor rødderne kan rense vandet for næringsstoffer. Blandt vores sumpplanter til havebassin er vandmynte, abeblomst, lobelia, krybende fredløs og iris.

Vi får ugentligt nye forsyninger af planter og fisk til både havebassin og akvarium, så kig forbi vores hyggelige gårdhave - eller tjek leverancerne her på hjemmesiden.