Butikken

Akvarie Neonfisken

Besøg vores butik med mere end 200 akvarier, fyldt med masser af spændende fisk, planter m.m. som bliver opdateret daglig. Se Listen her med billeder og her som Lagerliste

Vi har et kæmpe udvalg af alle typer akvariefisk. Hver uge får vi nye fisk og planter fra Singapore. Herudover får vi løbende vildtfanget fisk fra Sydamerika, Afrika samt Sydøstasien. Vi tager også opdrættede fisk fra Holland, Tjekkiet og selvfølgelig fra Danmark.

Alle vore importerede fisk kommer først i karantæne i vores specielle karantænerum i kælderen. Vi har 30 stk. 100 liters akvarier og 9 stk. 200 liters akvarier.

Fiskene kommer først op i butikken, når vi har akklimatiseret dem og sikret, at de er sunde og raske.

Vores fisk er af høj kvalitet.

Få gode råd og vejledning!

-Vi ved hvad vi snakker om!


Vi har et MEGET STORT UDVALG af fisk! Normalt har vi 3 arter pr. akvarium, så med over 200 akvarier løber det op i 525 arter. Så du finder altid noget spændende i vores butik! Vi tager alle de nye spændende fisk hjem! Hvis du søger en fiskeart som vi ikke har, så kom ind og bliv skrevet op i vores bog. Så holder vi øje med listerne og ringer til dig når vi kan skaffe den hjem!

Opdateret lagerliste
Vi har en lagerliste som vi opdaterer stort set hver dag og nogle gange flere gange dagligt. På den måde kan du hele tiden følge med i hvilke arter vi har på lager i butikken. Det gælder både på akvariefisk samt bassinfisk.

Hilsen Neonfisken

Her kan du se nogle billeder af butikken:Som du kan se, er vores hylder altid fyld op til randen med masser af spændende varer.
Du få en professionel vejledning og rådgivning i vores flotte butik!Her kan du se vores afdeling med Discus, Syd- og Mellemamerikanske cichlider samt specielle maller.I denne afdeling har vi Kampfisk og små specielle fisk til Nanoakvarier. Derudover er her også scalare, samt div. andre arter.Malawi og Tanganyika cichlider samt maller hertil.Herover er det vores sektion med Dværgcichlider samt andre flotte arter.Nu er vi nede ved vores Karpefisk (Barber, Rasbora, Smerlinger m.m.) Her har vi også masser af flotte og billige akvarieplanter.På den anden side har vi vores Karpelaks (Tetra) og Pansermaller. Her har vi vores reol med Ungefødende fisk. F.eks. Guppyer, Mollyer, Platyer, Halvnæb m.m.
Disse fisk er gode "begynderfisk". Kom ind og hør nærmere...Kort sagt; Vores butik er absolut et besøg værd! Kom ind og besøg os og bliv inspireret af vores kyndige personale!