Akvarium

Akvarium til begynder og ekspert

Vi kan levere et akvarium af høj kvalitet fra f.eks. Eheim. Den tyske akvarieproducent designer nogle meget fine startsæt, hvor du får et akvarium på 54 liter med tilbehør. Dit nye akvarium bliver udstyret med lampe, lysstofrør, filterpumpe, varmelegeme og termometer. Du kan også vælge startsæt med akvarium på 96 eller 180 liter.

Eheim er ydermere kendt for sit kompakte akvarium Aquastyle, der fungerer som en levende skulptur. Det kubeformede akvarium er beregnet til at stå på en høj sokkel og er udstyret med en stilfuld toplampe, så fisk og planter kan beundres fra alle sider.

Eheim er naturligvis også leveringsdygtig i det klassiske rektangulære akvarium, der kan leveres med et matchende underskab. Et underskab er praktisk til tjekket opbevaring af foder, gødning og andet tilbehør, men kan også bruges til anden opbevaring. Skabene fremstilles med forskellige overflader, så de passer ind i den øvrige indretning.

Et typisk akvarium designes i alu eller sort og spænder fra 160 til 720 liter. Skal du bruge et stort akvarium, kan vi typisk få det hjem på ca. en uge. Vi tilbyder mange forskellige standardmål. Hvis du skal bruge et akvarium i specialmål, skal du regne med ekstra omkostninger.

Har du brug for vejledning i dit nye akvarium, har vi på hylderne en lang række anbefalelsesværdige bøger, der kan gøre dig klogere på emnet. Du er naturligvis også velkommen til at søge rådgivning om dit akvarium hos vores erfarne personale. Tjek endvidere vores hjemmeside, hvor vi svarer på nogle af de hyppigste spørgsmål om det at have akvarium; hvorfor bliver vandet brunt? Hvorfor gisper fiskene efter vejret? Osv.