Opdateret d. 21/10

Sig at du har set tilbuddet på hjemmesiden. Tilbud er ikke altid opsat i butikken.

 

VINTERSIKRING AF HAVEDAMMEN

Det kolde halvår er her og det er på tide at sikre havedammen mod vinterens strabadser. Her er nogle af vores mange hjælpemidler, til faste lave priser, til at få havebassinet klart til vinteren.

 

VINTERFODER

Når vandet når 12 grader skifter fiskens stofskifte og fodring med energifoder begyndes. En af de bedste energifoder på markedet kan du få i Akvariebutik Neonfisken. Beriget med hvedeprotein så fisken kan klare sig gennem vinteren.

Få 3 L ENERGIFODER for

KUN 118,-

 

TERMOMETER

At fodre havedammens fisk er hyggeligt og mange fodrer lige så længe fiskene stadig har appetit; dette kan dog være ufordelagtigt. Når vandets temperatur når 7 grader, eller under, stopper fiskens fordøjelsesenzymer deres aktivitet og maden kan "rådne", ufordøjet, i fisken. For at holde øje med hvornår du skal bruge energifoder, kan du få et flydende termometer til havedammen.

Få et FLYDENDE TERMOMETER for

KUN 50,-

 

 

LØVNET
Når sæsonen byder det, falder bladende af træet i alle efterårets flotte farver. Selvom det kan være flot, og nærmest magisk, er de ikke specielt skønne i havedammen; det kan derfor være en god idé at sikre havedammen med et net. Dette beskytter både mod hejreangreb og det forhindrer blade at falde i havedammen. Vi fører løvnet/sikringsnet, i flere størrelser, kom ind og se vores store udvalg.

Få et LØVNET 3 x 2 meter for

KUN 89,-

 

 

 

TELESKOPFISKENET
Har der alligevel sneget sig nogle blade, eller andet ubehageligt, ned i havedammen, og er bunden helt dækket af blade og snask, så kan du få TELESKOPFISKENET i Akvariebutik Neonfisken i både grov- og finmasket. Nettet kan selvfølgelig også bruges til at fjerne trådalger, indfange fisk, og så videre...

Få et TELESKOPFISKENET for

KUN 169,-

 

 

BASSINSTØVSUGER
Rækker nettet ikke helt ud i midten, eller til er der lidt for meget slam og lidt for mange blade i din dam, kan du få en BASSINSTØVSUGER. Med denne kan du holde bunden og vandet rent i din dam, ikke kun om vinteren, men hele året rundt. 

Få et BASSINSTØVSUGER for

KUN 1298,-

 

 

LUFTPUMPE m. AIRBOX
Når frosten kommer er det en god ide at slukke for pumpen og afkoble filteret for at undgå frostskader. Dette efterlader fiskene i havedammen i en lidt prekær situation; hvordan skal de få ilt? Heldigvis findes der en bedre løsning end at lade fiskenes skæbne være op til vejrguderne: LUFTPUMPER. En luftpumpe skaber bevægelse i overfladen af havedammen, hvilket tilfører ilt til vandet; derudover forhindrer den også tilfrysning hvilket sikrer fri gasudveksling mellem dammen og atmosfæren. Disse luftpumper er vintersikret idét de kommer med en sikringsbox, så de kan stå udenfor. Fås i forskellige størrelser, kom ind og se udvalget. 

Få en LUFTPUMPE m. AIRBOX 1-udgang for

KUN 159,-

 ISFRI-SÆT
Har du en lidt mindre dam eller vil du være fuldstændig sikker på, at der er fri gasudveksling i din havedam, så fås ISFRI-SÆT også. Luften frigives gennem iltstenen, under flamingopladen, flyder op og skaber en masse vandbevægelse, der forhindrer isdannelse rundt om flamingopladen.  

Få et ISFRI-SÆT for

KUN 169,-

 


Bassinfolie.  Fast lav pris.

Pvc Folie har vi i:  2-4-6-8 meters bredde. Pris 29 kr. pr kvm.
Gummifolie har vi i:  4-6-8 meters bredde. Pris 69 kr. pr kvm.

 Springvandspumper.

Mange forskellige størrelser.
Fra kun 198 kr

 

Tilbudene gælder kun så længe lager haves, eller indtil de igen bliver fjernet fra siden her, så hold dig løbende opdateret.